Film

Este oficial: pelerinele personajelor din "Game of Thrones" sunt făcute din covoare Ikea

Share pe Facebook

Zvonul că unele personaje din "Game of Thrones" ar purta haine realizate din covoare Ikea ajungea la urechile noastre în 2016, când Michele Clapton, designerul care a creat costumele pentru primele cinci sezoane ale seriei (şi care a primit pentru asta premiul Emmy), recunoştea public acest lucru în cadrul unui eveniment de la Getty Museum, din Los Angeles.

Aceste pelerine sunt de fapt covoare Ikea”, spunea el atunci oferind chiar şi detalii despre modul în care sunt realizate aceste haine cu estetică medievală: "Luăm tot ce putem... am tăiat şi am ras [covoarele] şi apoi am adăugat curele din piele puternice ... “.

Ei bine, după aproape un an, reprezentanţii Ikea recunosc oficial că produsele lor chiar sunt folosite în mult îndrăgita serie HBO. "Suntem flataţi că covoarele noastre sunt prezentate în "Game of Thrones">, a declarat un purtător de cuvânt pentru Metro.co.uk.

<Ştim că aceste covoare sunt calde şi confortabile, dar nu ne-am imaginat să ar putea deveni un accesoriu de modă”, mai adaugă acesta întrebându-se retoric: "De ce să îmbaci cu ele fotoliul preferat când arată la fel de bine pe umerii tăi?".

 

Pentru fani (şi nu numai) rămâne totuşi un mister faptul că designerii au folosit materiale Ikea, mai ales că vorbim despre unele dintre cele mai scumpe producţii HBO (peste 10 milioane de dolari costă, spre exemplu, un singur episod din noua serie). Dar cine ştie? Poate covoarele Ikea vor declanşa un adevărat trend în materie de vestimentaţie. Oricum, la prima oprire în Ikea, încercaţi un Ludde din piele de oaie sau un Koldby din piele de vacă! Poate vă vor plăcea.

viewscnt

Articole recomandate