Film

Jane fonda şi Robert Redford din nou îndrăgostiţi în „Our Souls at Night”

Share pe Facebook

Au trecut cincizeci de ani de când Jane Fonda şi Robert Redford, amândoi tineri şi frumoşi, actori la început de drum, ne-au încântat cu povestea lor de dragoste din „Barefoot în the Park”. A fost una dintre cele mai romantice scene ale cinematografiei hollywood-iene.

Cincizeci de ani, patru premii Oscar şi nenumărate roluri între timp. Acum s-au reunit pentru o altfel de poveste de dragoste în filmul „Our Souls at Night”.

Adaptat după romanul best seller al lui Kent Haruf, filmul spune povestea lui Addie Moore (Jane Fonda), o văduvă dintr-un mic oraş din Colorado care să îndrăgosteşte la vârsta a treia de Louis Waters (Robert Redford), un văduv care este vecinul său de aproape o viaţă.

Acesta este al patrulea film în care Fonda şi Redford joacă împreună, iar într-un interviu acordat în urmă cu câteva luni, actriţa mărturisea că de fiecare dată  când a jucat alături de el, s-a îndrăgostit de Robert Redford.

În cele trei filme anterioare am fost mereu îndrăgostită de el”, s-a confesat Jane fond în show-ul lui Ellen DeGeneres. „M-am îndrăgostit de fiecare dată şi dacă era vreo zi în care nu vorbea cu mine - şi erau zile în care nu vorbea cu mine decât ceea ce făcea parte din scenariu – o luam personal. Întotdeauna am luat-o personal: Dacă nu mă place? Dacă am făcut ceva greşit?

De această dată, Jane Fonda a declarat că a putut realiza cât de mult au maturizat-o faptele pentru că dintr-o dată nu s-a mai simţit intimidată de toanele ocazionale ale partenerului său de scenă.

Acum dacă nu vorbeşte cu mine, îi spun simplu: Hey, Bob, ce e? Haide. Ce vrei... Ce?

Chiar dacă vârsta şi experienţa au ajutat-o să nu se mai simtă intimidată în faţa lui, actriţa a mărturisit că nici de această dată nu s-a putut abţine să nu cadă pradă unui vechi obicei ce apărea în preajma lui Redford. „Singura problema ce apare atunci când lucrez cu Bob este aceea că doar mă uit...Mă pierd în ochii lui şi uit replica. O Doamne, arată atât de bine”.

Filmul ce îi mai are în distribuţie pe Bruce Dern, Matthias Schoenaerts şi Judy Greer, va avea premiera la sfârşitul lunii septembrie, pe Netflix.

viewscnt

Articole recomandate