Film

Katie Holmes va juca în “The Secret”, adaptare după o carte care a schimbat vieţi

Share pe Facebook

O văduvă, mamă a trei copii, ajunge să creadă în puterea universului după ce un meşter care-i repară casa îi dezvăluie filozofia lui de viaţă. Asta va fi Katie Holmes în filmul “The Secret”, adaptare după bestseller-ul omonim al Rhondei Byrne, o carte bazată pe "legea atracţiei" pseudo-ştiinţifice, care susţine că gândurile pot schimba lumea.

Scenaristul Bekah Brunstetter (“This Is Us”) şi regizorul Andy Tennant (“Hitch”, “Sweet Home Alabama”) încearcă aşadar prin acest film să vorbească despre forţa gândurilor şi a dorinţelor şi despre o realitate pe care mulţi o numesc coincidenţă sau noroc. 

Intenţionăm să facem un film amuzant, emoţionant şi plin de farmec, cu un mesaj plin de speranţă", spune Robert Cort, producător al filmului, alături de Paul Hanson (CEO al Covert Media), Elissa Friedman (vice-preşedinte Covert Media) şi alţi câţiva.

<Sunt atât de entuziasmată că versiunea filmată a cărţii “The Secret” este aici>, spune şi Rhonda Byrne, autoarea cărţii care s-a vândut în peste 30 de milioane de exemplare în întreaga lume, a fost tradusă în 50 de limbi diferite şi a rămas în lista cu bestseller-uri The New York Times timp de 190 de săptămâni.

<“The Secret” “a schimbat vieţile atâtor oameni iar filmul continuă această moştenire printr-un uimitor fragment de divertisment>, mai adaugă scriitoarea.

 

Până când acest proiect se va concretiza, o puteţi vedea pe Katie Holmes (care a mai jucat şi în “Batman Begins”, “The Ice Storm”, “Abandon”) în lungmetrajul “Logan Lucky”, al lui Steven Soderbergh, care va avea premiera pe 18 august.

viewscnt

Articole recomandate