Film

Nouă poveste Sherlock Holmes cu Hugh Laurie şi Ralph Fiennes

Share pe Facebook

Celebrii actori britanici Hugh Laurie şi Ralph Fiennes joacă împreună într-o comedie intitulată „Holmes and Watson”, inspirată din seria de romane poliţiste „Sherlock Holmes” şi regizată după un scenariu propriu de Etan Cohen. Rolul celebrului detectiv omonim va fi interpretat de Will Ferrell, iar cel al doctorului Watson de John C. Reilly, informează contactmusic.com, citat de News.ro.

Din distribuţia filmului mai fac parte actorul de comedie Rob Brydon, în rolul inspectorului Lestrade, Rebecca Hall, în rolul Dr. Grace Hart, Kelly MacDonald, în rolul doamnei Hudson, şi Lauren Lapkus, în rolul Millie, o tânără cu o minte aproape la fel de ageră ca cea a lui Sherlock Holmes.

Până în prezent, nu este cunoscut ce roluri vor interpreta Hugh Laurie şi Ralph Fiennes în peliculă.

Hugh Laurie a fost prezent la gala de decernare a Globurilor de Aur, duminică seară, unde a fost recompensat cu un premiu pentru cel mai bun actor într-un rol secundar într-un serial, miniserie sau film TV, pentru rolul Richard Onslow Roper, pe care l-a interpretat în producţia de televiziune „Managerul nopţii/ The Night Manager”, produsă de BBC.

Următorul proiect cinematografic în care apare Ralph Fiennes este animaţia „Lego Batman: Filmul/ The Lego Batman Movie”, în care actorul şi-a împrumutat vocea pentru personajul Alfred Pennyworth.

viewscnt

Articole recomandate