Film

Tom Hanks, protagonist în remake-ul unei comedii de zile mari

Share pe Facebook

Comedia “A Man Called Ove”, a suedezului Hannes Holm - care a avut două nominalizări la Oscar în acest an şi a fost filmul străin cu cele mai mari încasări în 2016 în Statele Unite ale Americii - inspiră, se pare, un alt film.

Unul în care va fi protagonist Tom Hanks, care va intra în pielea lui Ove, pensionarul izolat, cu principii stricte şi preocupări bizarre, imaginat de scriitorul Fredrik Backman în cartea cu acelaşi nume, ce a stat la baza filmului original.

Cred cu tărie că “A Man Called Ove” este o poveste universală care rezonează puternic cu o audienţă americană şi internaţională”, spune Fredrik Wikström Nicastro, producător al acestui remake, alături de Tom Hanks şi Rita Wilson (soţia actorului). „Făcând acest film cu unul dintre cei mai buni şi cei mai apreciaţi actori ai lumii, creăm încă o dată şansa ca “A Man Called Ove” să atingă inimile publicului din întreaga lume”, a mai spus Nicastro.

Nu este prima dată când Tom Hanks joacă într-un remake, numai în urmă cu vreo trei ani a făcut senzaţie în "The Ladykillers", adaptat de fraţii Coen, după comedia cu acelaşi nume din 1955.

Aşa că aşteptăm cu nerăbdare veşti despre acest poriect SF Studios (companie de film suedeză), care este deocamdată în căutare de scenarist şi regizor.

viewscnt

Articole recomandate