Muzică

5 idei de cadouri de Crăciun: muzică de pus sub brad

Share pe Facebook

Până acum probabil aţi înroşit bara de search din google tastând de zor idei de cadouri sau cadouri de crăciun. Iar dacă cei pe care vreţi să îi surprindeţi plăcut cu un cadou personalizat sunt pasionaţi de muzică, din căutările voastre n-au lipsit cuvintele albume, concerte 2017, bilete – nu-i aşa? Am răscolit, şi eu, internetul căutând idei de cadouri personalizate, care să spună celor dragi cât de mult le apreciaţi pasiunea pentru muzică. Şi vă propun o listă de sugestii mai mult sau mai puţin subiectivă. O s-o numesc simplu: muzică de pus sub brad.

Participă la un concert privat U2

Asta poate să pară o utopie, nu-i aşa? Însă e cât se poate de adevărat. Poţi câştiga un loc VIP la o repetiţie a trupei U2. Zborul şi cazarea la un hotel de 4 stele sunt asigurate de către membrii trupei. Ce trebuie să faci pentru asta? Să donezi pe Omaze minim 10 euro!

Bono, vocalul trupei U2, înfiinţa acum 10 ani ONG-ul (RED), destinat strângerii de fonduri dedicat celor infectaţi cu virusul HIV. Iar anul acesta puteţi face nu doar un cadou uimitor, ci şi o faptă bună. (RED) şi Omaze s-au asociat într-o campanie de strângere de fonduri, iar tu ai de ales suma pe care o donezi (între 10 euro şi 150 de mii de euro) şi poţi câştiga experienţa unui concert privat U2. Găsiţi detalii despre această tombolă caritabilă pe Omaze.com

Fă rost de bilete la festivalul Glastonbury 2017

Festivalul Glastonbury, care va avea loc între 21-25 iunie, a anunţat deja că Radiohead va fi cap de afiş la ediţia 2017. Însă, după cum probabil aţi aflat deja, biletele pentru Glastonbury 2017 s-au vândut într-o zingură zi. Vă propun să staţi cu ochii pe resale-uri!

Organizatorii anunţă că în luna aprilie 2017 va avea loc o sesiune de resale a biletelor care n-au fost revendicate din varii motive (data exactă urmează a fi anunţată). Aşa că merită să vă încercaţi şansele şi să vă înregistraţi de pe acum la această sesiune de resale. Atenţie, biletele costă 238 de lire sterline, plus o taxă de 5 lire pentru rezervarea biletului. Citiţi cu atenţie detaliile legate de resale pe glastonburyfestivals.co.uk.

Bilete la un concert Aerosmith în Europa

Trupa Aerosmith a anunţat deja că va face un turneu european în perioada mai-iulie 2017. Este intitulat „Farewell Tour”. Aşa că este un eveniment de neratat. Iar oraşele în care se va desfăşura acest turneu sunt la distanţă de… un bilet de avion. Trupa americană va susţine concerte în Berlin (30 mai), Copenhaga (5 iunie), Dublin (14 iunie), Lisabona (26 iunie) sau Barcelona (2 iulie).

Găsiţi detalii despre acest turneu şi despre bilete pe aerosmith.com.

Cumpăraţi noul album Metallica!

Noul album Metallica, „Hardwired… To Self-Destruct” s-a lansat pe 18 noiembrie, asta nu mai e o noutate. Îl găsiţi pe site-ul trupei şi îl puteţi comanda online. Dacă sunteţi un fan Metallica probabil ştiaţi deja toate astea. Iar dacă nu sunteţi „metallist” poate nu înţelegeţi de ce am ales tocmai acest album. Ei bine, vă citez din clipul de mai jos: „pur şi simplu nu poţi să spui nu!”. Ca să înţelegeţi, daţi play!

Faceţi cadou un album sau bilete la concert

Asta ar fi varianta clasică şi cel mai uşor de pus în practică. Dar trebuie să ştiţi neapărat preferinţele muzicale ale celui care va găsi acest cadou sub brad.

Lista de opţiuni este destul de lungă în ambele cazuri. Dacă vreţi să faceţi cadou un CD, alegeţi din lista celor mai bune 50 de albume ale lui 2016. Pe primul loc se află Beyonce cu „Lemonade”, dar nu sunt de ratat nici David Bowie cu „Blackstar”, Leonard Cohen – „You Want It Darker”, Rolling Stones – „Blue & Lonesome”, Radiohead – „A Moon Shaped Pool”. Găsiţi lista completă pe rollingstone.com.

Dintre concertele „tari” din 2017 care au loc la noi în ţară vă recomand:

Deep Purple, pe 13 mai, la Bucureşti

Pink Martini, pe 20 aprilie, la Bucureşti

Depeche Mode, pe 23 iunie, la Cluj-Napoca

Festivalul Enescu 2017

viewscnt

Articole recomandate