Muzică

Chester Benington a filmat un episod din serialul „Carpool Karaoke” înainte de a muri

Share pe Facebook

Înainte de a se sinucide Chester Bennington a apucat să filmeze un episod din noul sezon al celebrului show „Carpool Karaoke”. Prezentatorul, James Corden a declarat că familia cântăreţului este cea care va decide dacă acesta va fi difuzat sau nu, anunţă nme.com, citat de news.ro.

Noul sezonul al show-ului „Carpool Karaoke” a fost lansat săptămâna aceasta şi a debutat cu Will Smith. Un alt episod al serialului ar fi trebuit să-l aibă ca protagonist pe Chester Bennington.

 „Vom aborda problema într-o manieră dorită de familie sau de oamenii implicaţi în acest episod, în orice caz în felul în care vor dori ei", a  declarat Corden pentru Associated Press. "Nu cred că există un alt mod de a trata această problemă. Este o tragedie". Pentru aceast lucru, soţia lui Bennington a ţinut să le mulţumească pe Tweeter reprezenanţilor televiziunii.

Bennington, solistul trupei Linkin Park, a fost găsit spânzurat, pe 20 iulie, la locuinţa sa din Los Angeles, în ziua în care prietenul său Chris Cornell, liderul trupei Soundgarden, ar fi împlinit 53 de ani.

viewscnt

Articole recomandate