Muzică

Madonna se mută într-un castel?

Share pe Facebook

I s-a tot spus „Regina Muzicii Pop” şi iată că spre sfârşit de carieră Madonna şi-a găsit şi un domiciliu pe măsura titlului”, scriu cei de la unsitedemuzică.ro anunţând o schimbare interesantă în viaţa Madonnei. Şi anume, aceea de se muta îpreună cu copii în Portuglia, într-un castel de secol al 19-lea, care a fost serios renovat, la cerinţele, divei. Proprietatea, care a costat aproximativ 8 milioane de doalri, se numeşte Quinta do Relógio şi se află pe un deal pitoresc din Sintra, o suburbie a Lisabonei. Impunbătoaea construcţie în stil maur a fost construităî în 1865 de renumituş arhitect Antonio Manuel da Fonseca, se desfăşoară pe patru etaje, având 12 camere şi apartamente şi 7 băi.

Renovarea a constat, printre altele, în adăugarea unor suporţi de oţel, înlocuirea fundaţiei de piatră şi amplasarea unei piscine.

Încărcat de artă şi istorie - la sfârşitul anilor 1800, viitorul rege al Portugaliei, D. Carlos de Bragança, şi mireasa lui Maria Amélia, au petrecut aici o parte din luna de miere -

Grădinile castelului contribuie şie le la farmecul acestui castel, aceastea fiind proiectate în "stil romantic", şi având un mic lac, mai multe izvoare şi fântâni, şi vegetaţie luxuriantă, care include specii rare precum stejari, cedrii şi palmieri.

Madonna, care a avut domiciuliul principal multă vreme la New York unde a avut un superb apatrament Art Deco, a ales acum Libabona pentru simplul fapt că aici trăieşte momentan David (12 ani), primul copil adoptat de Madonna din Malawi, în 2006, care joacă la echipa de fotbal Benfica FC.

 
viewscnt

Articole recomandate