Muzică

Pentru prima dată, Bruce Springsteen îşi aduce muzica şi amintirile pe Broadway

Share pe Facebook

Doar eu, chitara, pianul, cuvintele şi muzica” – de atâta are nevoie compozitorul şi cântăreţul american Bruce Springsteen pentru “Springsteen on Broadway”, un show cu care artistul va debuta în această toamnă pe Broadway.

Mai exact, la teatrul Walteer Kerr din New York, unde spectacoul va avea premiera oficială pe 12 octombrie, urmând ca, până pe 26 noiembrie, să aibă loc câte cinci reprezentaţii pe săptămână.

"Am vrut să fac nişte spectacole care să fie cât se poate de personale şi de intime. Am ales Broadway pentru acest proiect pentru că are frumoasele teatre vechi care păreau a fi locul potrivit pentru ceea ce am în minte”, mărturiseşte, pe site-ul său, artistul care a câştigat, de-a lungul timpului, 20 de Grammy şi un Oscar, şi care a fost introdus în Rock and Roll Hall of Fame.

"Bruce Springsteen este unul dintre cei mai mari povestitori muzicali, iar Broadway este construit pe o îndrăgită tradiţie de povestiri muzicale. Vâ închipuiţi ce emoţionat este să-l avem, o dată în viaţă, pe Springsteen în locul său de drept în moştenirea Broadway”, spune Jordan Roth, preşedintele Jujamcyn Theaters, care deţine Walter Kerr.

"Cele 960 de locuri ale teatrului Walter Kerr definesc, probabil, cel mai mic loc din lume în care am cântat în ultimii 40 de ani”, recunoşte Bruce Springsteen, care cântă de regulă pe stadioane de 50.000 de oameni, dar care acum şi-a dorit un loc intim întocmai ca show-ul acesta.

Pe lângă muzică, spectacolul “Springsteen on Broadway” va conţine şi fragmente din autogiografia "Born to Run”, din 2016, pe care le va citi însuşi cântăreţul, în vârstă astăzi de 67 de ani.

 

Începând cu 30 august, biletele pentru spectacol vor fi puse în vânzare prin intermediul Ticketmaster Verified Fan, care are scopul de a împiedica vânzarea lor prin intermediul roboţilor sau al unor terţi, la preţuri supraevaluate. Fanii nu trebuie decât să se înregistreze până pe 27 august iar în urma verificării, aceştia vor fi notificaţi pe 29 august şi vor primi coduri unice pe 30 august.

viewscnt

Articole recomandate