Spectacole

David Letterman revine în televiziune, cu un show pentru Netflix

Share pe Facebook

"Mare e mila lui Dumnezeu! David Letterman se întoarce în televiziune şi mă rog să vină cu tot cu barba lui maiestuoasă! Avem nevoie de amândouă!”, aşa scrie un journalist în Esquire despre revenirea genialului David Letterman, care a fost gazda show-ului tv “Late Night with David Letterman”, de la NBC, timp de 33 de ani. Da, îţi auzit bine, David Letterman se întoarce în televiziune, după doi ani de la retragerea din “The Late Show”, cu un talk show ce va fi găzduit de Netflix.

Neintitulat încă, show-ul – produs de RadicalMedia şi Worldwide Pants (compania deţinută de Letterman) va combina interviuri de lungă durată cu informaţii primite de la reporteri din lumea întreagă, va fi alcătuit din mai multe serii (ştim deja că prima va avea şase episoade) şi va debuta la începutul anului viitor.

"Mă simt emoţionat şi norocos să lucrez la acest proiect pentru Netflix", mărturiseşte Letterman, astăzi în vârstă de 70 de ani. "Numai întâlnirea cu David Letterman a fost foarte emoţionantă. Imaginaţi-vă cât de interesant este pentru mine să anunţ că vom lucra împreună ", declară şi Ted Sarandos, unul din directorii Netflix. “David Letterman este un adevărat icon de televiziune, şi abia aştept să-l văd…intervievând oameni pe care el îi găseşte interesanţi”, mai spune acesta.

 

Fără a oferi alte detalii despre noul proiect, Letterman – care anul trecut a realizat un episod din seria "Years of Living Dangerous", de la National Geographic Channel, ce-l prezenta călătorind prin India în ideea de a examina impactul schimbărilor climatice în lumea reală – ne asigură că show-ul de pe Netflix este exact ceea ce îi trebuie în această etapă a vieţii sale. Iar noi nu putem decât să-l credem pe cuvânt!

viewscnt

Articole recomandate