Spectacole

Diana Dumitrescu în singurul spectacol de cabaret din România

Share pe Facebook

Teatrul de Cabaret si Variete anunta premiera singurului spectacol de cabaret din Romania, pe data de 13 Octombrie ora 20.00 in una din locatiile exclusiviste din Bucuresti , Crown Cismigiu din Strada Ioan Zalomit nr 6.

In fiecare vineri va asteptam la MAGNIFIQUE – glamour, pasiune si senzualitate , un spectacol in regia lui Stelian Milu in care cantareti, magicieni, actori, 10 balerini, 130 de costume create special de catre brandul MIAU by Clara Rotescu vor reînvia Micul Paris de altadata.

Surpriza acestui spectacol consta in implicarea ca si cantareata a cunoscutei actrite, Diana Dumitrescu. Cea care a interpretat magistral rolul Reginei din filmul cu acelasi nume difuzat de PRO TV va urca pe scena alaturi de Emilia Musala, Dorina Vasilashko, Stelian Milu si singura magiciana din Romania, Cristina Strecopîtov intr-un spectacol extraordinar si surprinzator.


Fiecare tablou al spectacolului Magnifique are propria poveste, combinand miscarile clasice de cabaret cu liniile unduitoare perfecte ale dansatoarelor, in imagini imbracate in lumini seducatoare.

Preţurile biletelor sunt în funcţie de pachetul pe care ţi-l doreşti: loc la masă de 10 persoane, meniu şi poziţionarea mesei. Acestea variază de la 98 şi a92 de lei şi sunt disponibile online pe bilet.ro, iabilet.ro,  precum si la Crwn Cismigiu din strada Ioan Zalomit nr 6.

viewscnt

Articole recomandate