Spectacole

Pe 15 octombrie, ştrumfii vin la Bucureşti! Nu fără Gargamel

Share pe Facebook

Simpaticii omuleţi albaştri, pe care toată lumea îi cunoaşte cu numele de ştrumfi, vin din satul lor fermecat pe scena Sălii Palatului, din Bucureşti, pentru un spectacol amuzant numit „Smurfs Live on Stage - Piticii albaştri”. Pe 15 octombrie ne vom întâlni aşadar cu Marele strumf, Strumful iscusit, Smurful cel leneş, adorabila Smurfette şi mulţi mulţi alţii. Pe urmele lor va fi şi Gargamel, vrăjitorul hain care tot vrea să-I captureze pe micuţii albaştri.

Ştrumfii există încă din 1958, când graficianul belgian Pierre Culliford le-a dat viaţă în urma unei întâmplări amuzante: la un prânz pe care acesta îl lua cu celebrul creator de benzi desenate André Franquin, Peyo, cum mai este supranumit Culliford, a rostit "strumfff!“ înaintea unui strănut. Şi uite aşa, creatorul a ajuns să vorbească pe "ştrumfeşte" şi să creeze adorabilele persajoane care i-au cucerit pe copiii din întreaga lume, mai cu seamă începând cu celebra serie tv “Smurfs”, din 1981, şi până la multele filme şi animaţii dedicate acestora de-a lungul vremii.

Un spectacol atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari, "Smurfs Live On Stage - Piticii albaştri" face parte dintr-un turenu ce a trecut deja prin mai multe ţări şi care se încheie pe 15 octombrie la Bucureşti. Din acest show minunat nu vor lipsi momente muzicale, decoruri viu colorate, poveşti cu tâlc, păpuşari. Biletele, al căror preţ este cuprins între 59 şi 249 lei, pot fi procurate de pe eventim.ro.

viewscnt

Articole recomandate