LIFE.ro
 

- Cultivăm pasiuni –

Descoperim tendinţe şi propunem sugestii pentru oricare dintre pasiunile tale. Vorbim cu eleganţă şi relaxare despre modă, design, călătorii, dar şi despre pasiuni motorizate sau tehnologii. Aducem informaţii relevante şi perspective noi asupra locurilor şi lucrurilor de încercat, de văzut şi de gustat. Prezentăm oameni care ştiu să îşi trăiască intens viaţa şi scriem povestea lor.
Pe scurt, pe LIFE.ro găsiţi tendinţe, noutăţi, poveşti şi sugestii care te inspiră şi te provoacă să trăieşti mai intens.


ECHIPA

 

Stela Nadoleanu este un adevărat „promotor” al timpului liber. Lucrează în presa scrisă de peste 10 ani şi a scris mai ales pentru reviste de lifestyle, timp liber şi cultură (După Afaceri, Time Out). A fost redactor-şef al revistei BeWhere!, dar a cochetat şi cu televiziunea, ca scenarist şi producător pentru Digi World. Îi veţi citi recomandările de locuri şi localuri, de teatru, muzică sau film şi vă va îndemna să descoperiţi noţiunea de „fine living”.

 

 

 

 

Gabriela Massaci

Este directorul galeriei AnnArt, unde expune artişti faimoşi precum Ştefan Câlţia, Sorin Ilfoveanu, Francisc Chiuariu sau Vladimir Şetran, descoperă artişti tineri despre care veţi auzi şi consiliază pe cei care colecţionează artă. Cu studii de filologie şi marketing şi o carieră în diplomatie şi management cultural la Bucuresti şi Londra, Gabriela a „virat” spre domeniul artei contemporane, din curiozitate faţă de misterul acesteia şi convingerea că, dacă ştii cum să te apropii, dai de aur.

 

 

 

Marian Pălie este un artist vizual care îşi caută formulele de expresie în diferite domenii: modă, colaj, textul scris, design, etc. A lucrat la Elle 4 ani, apoi a decis că poate face mai mult decât atât. Lansează designeri, oferă consultanţă companiilor şi trăieşte ca liber profesionist în Bucureşti. E conectat, însă, obsesiv la fenomenul modei.

 

 

 

 

 

Omid Ghannadi s-a născut în Iran, dar a copilărit şi a învăţat la Bucureşti. A studiat designul la Universitatea de Arhitectură şi este acum unul dintre cei mai apreciaţi designeri de interior din România. Omid are în portofoliu numeroase proiecte, variate atât ca desfăşurare cât şi ca adresabilitate. De la apartamente la vile, spaţii publice, obiecte de design. Opiniile sale sunt bazate pe experienţă şi pe un simţ artistic de necontestat.

 

 

 

 

Manuela Paraschivescu a părăsit România plecând spre un Paris care i-a îndeplinit toate visele. A plecat din poziţia de director de marketing al editurii Humanitas şi a  devenit un foarte apreciat chef, după ce a terminat celebra şcoală Ferrandi Ecole de Cuisine, care pregăteşte profesionişti ai restaurantelor, patiseriilor şi braseriilor pariziene. A lucrat într-un restaurant de 2 stele Michelin, apoi a revenit în Bucureşti unde pregăteşte, la rându-i, echipe de bucătari şi variante de meniuri pentru diverse restaurante din România. (foto: Forbes.ro)

 

 

 

 

 

 

Şerban Copoţ este, puţini ştiu, campion naţional la yachting. A făcut liceul militar în Constanţa, de unde a şi căpătat dragostea pentru ambarcaţiuni mari sau mici. A participat la regatele din România şi este un bun cunoscător al diverselor tipuri  de bărci - de la cele de concurs până la cele de relaxare - şi al caracteristicilor acestora.

 

 

 

Oana Gharbi a lucrat multă vreme ca jurnalist de televiziune în România. De câţiva ani trăieşte la Paris, unde a lansat un renumit brand românesc de marochinărie de lux, lucrând  cu nume importante din zona modei şi organizând evenimente în cadrul Fashion Week. Oana este pasionată de LifeStyle, decoraţiuni şi călătorii.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mihaela Kovacs este contributor LIFE.ro şi scrie despre golf. Manager de comunicare în cadrul societăţii de avocatură Biriş Goran şi în cadrul Romanian Golf Association, are peste 9 ani experienţă în comunicare şi este jucător pasionat de golf din 2012.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ştefan Leonte a făcut primii paşi printre maşini şi motociclete, iar de presă s-a îndrăgostit pe la 14 ani. Aşa că nu a fost greu să îşi dea seama ce vrea să facă atunci când o fie mare. După ce a trecut pe la posturile de radio locale, a ajuns în Bucureşti. Aici a bătut la poarta EuropaFM şi a decis că vrea să se implice în jurnalismul auto-moto, ştiind că îi plac la nebunie maşinile şi motocicletele. „Activez cu aplomb la EuropaFM şi ţin morţiş să  nu mă las de maşini şi motociclete. Am petrecut câţiva ani în echipa AutoReport.ro şi de puţină vreme m-am hotărât să facem testeperoti.ro. De acum ne întâlnim şi aici, pe LIFE.ro, pentru că maşinile şi motocicletele sunt până la urmă un stil de viaţă!”

 

 

 

COLABORATORI: Vera Damian, Cătălina Sevastre, Cristina Bohaciu Sârbu, Miriam Drăghici, Ioana Culea, Carmen Tudor, Andreea Straton, Andrei Teodorescu, Viorel Copolovici.