Beauty

Chic şi sexy, aşa arată ambasadorul celui mai nou parfum Yves Saint Laurent

Share pe Facebook

Adam Levine, frontmanul de la Maroon 5, nu este doar un cântăreţ extrem de versatil, un actor talentat şi un producător cu fler, ci şi o personalitate aparte, un spirit inovator şi creativ. Iar dacă mai punem la socoteală şi faptul că arată trăznet, cu privirea lui pătrunzătoare şi tatuajele complexe, este lesne de înţeles de ce Yves Saint Laurent l-a ales drept amabasador al celui mai nou parfum.

Botezat simplu “Y”, parfumul este unul perfect masculin, cu note de salvie, bergamot şi ghimbir, “este un miros care persistă - perfect pentru omul care vrea să facă o declaraţie”, după cum scrie US Magazine.

Foto: Hepta

În calitate de muzician, mă raportez la pasiunea brută şi simţul puternic al individualităţii YSL", mărturiseşte Adam Levine care spune că a face parte din povestea lui "Y" este interesant pentru el întrucât “nu este povestea unui om, ci a unei întregi generaţii creative”.

 

"Un bărbat modern, cu multiple faţete, este întruchiparea lui Y, cea mai recentă lansare de parfum masculin YSL… Perfect pentru spiritul inovator şi stilul creativ, parfumul este înrădăcinat în acelaşi simţ al libertăţii pe care Adam îl personifică", spun şi reprezentanţii brandului despre cântăreţul care a mai făcut recent încă două anunţuri interesante: el şi soţia Behati Prinsloo (unul din îngerii de la Victoria’s Secret) aşteaptă cel de-al doilea copil, iar Maroon 5 este gata să lanseze primul lor album după trei ani, "Red Pill Blues", luna viitoare.

Colaborarea dintre Adam Levine şi Yves Saint Laurent va fi una dedicată exclusiv mediului online, unde cântăreţul şi reprezentanţii brandului speră să adune cât mai mulţi followers.

viewscnt

Articole recomandate