Beauty

Gigi Hadid va avea propria colecţie de beauty

Share pe Facebook

Gigi Hadid nu doarme”, scrie revista Elle făcând referire la faptul că nu a trecut mult timp de când modelul american a prezentat cea mai nouă colecţie Tommy Hilfiger, la Săptămâna Modei de la Londra, că acum anunţă o colecţie proprie de beauty în cadrul brandului Maybelline.

Gigi Hadid, care este imaginea Maybelline încă din 2015, îşi dorea de multă vreme să fie implicată creativ într-un astfel de proiect (după cum mărturisea ea în repetate rânduri) şi iată că a venit vremea ca dorinţa ei să se împlinească.

Foto: Instagram

Frumoasa în vârstă de 22 de ani (care nu demult a lansat, împreună cu Messika, şi o colecţie de bijuterii) nu e singura vedetă care-şi pune semnătura pe o colecţie de genul acesta, Madonna, Kim Kardashian şi Rihanna sunt doar câteva exemple de personalităţi care şi-au lansat recent propriile linii de produse de frumuseţe: MDNA, KKW Beauty şi Fenty Beauty.

Numită “Gigi x Maybelline”, gama (care va cuprinde rujuri, pudre, creioane de ochi etc.), va fi lansată pe data de 21 octombrie (cel puţin asta deducem din fotografiile postate de Gigi Hadid şi Maybelline pe reţelele de socializare). Ar mai fi aşadar 12 zile până atunci. Fanii vor număra, cu siguranţă, minutele!

viewscnt

Articole recomandate