Beauty

O colecţie de oje inspirată de serialul de desene animate “My Little Pony”

Share pe Facebook

Cei care au văzut măcar un episod din serialul de desene animate “My Little Pony” ştiu că “prietenia este magică”. Sub acest slogan, serialul tv de desene animate "My Little Pony: Friendship Is Magic" a declanşat un adevărat fenomen social, câştigând o sumedenie de fani, nu doar în rândul fetiţelor (cărora i se adresa iniţial), ci şi în rândul tinerilor adulţi, în special bărbaţi, care se autodenumesc “bronies”. Dezvoltată iniţial de artista şi producătoarea Lauren Faust pentru compania de jucării americană Hasbro, şi trasformată ulterior în serial tv, “My Little Pony” este, din 2010 (când a avut premiera pe postul de televiziune Hub Network) în continuă dezvoltare. În octombrie, va fi lansat şi filmul “My Little Pony: The Movie” iar cu această ocazie, China Glaze (cunoscut brand de lacuri de unghii) lansează o colecţie de oje inspirată de personajele îndrăgitului serial.

Foto: Twitter

Twilight Sparkle, Rarity, Spike, Pinkie Pie se numără printre adorabilii ponei care, cu înfăţişările şi personalităţile lor diferite au inspirat această colecţie de 12 piese, în care se regăsesc toate culorile curcubeului (unul din simbolurile importante ale serialului). Mate sau sclipitoare, culorile acestei colecţii vor putea fi găsite în magazine începând cu luna iulie, când sticluţele "magice" vor putea fi achiziţioante la preţul de 8 dolari.

Foto: Pinterest

 

Dacă fanii sunt nerăbdători să aibă această colecţie de oje, vă închipuiţi cum aşteaptă ei filmul din toamnă! Mai ales că din distribuţie fac parte nume precum Emily Blunt, Kristin Chenoweth şi Sia.

Foto: Twitter
viewscnt

Articole recomandate