Beauty

Rutina zilnică de beauty a Victoriei Beckham costă 1.635 dolari. Părul şi-l lasă pe mâinile unei românce

Share pe Facebook

Victoria Beckham ne-a mărturisit demult că mănâncă acelaşi lucru în fiecare zi pentru a-şi menţine tenul roşu (somon) şi că face sport timp de două ore pe zi. Acum, fosta Spice Girls, care recunoaşte că întreţinerea frumuseţii îi dă mai puţine bătăi de cap odată cu înaintarea în vârstă, dezvăluie, prin intermediul publicaţiei People, şi arsenalul ei zilnic de înfrumuseţare: de la îngrijirea pielii şi până la machiaj şi produse de păr.

Îngrijirea pielii. Îşi curăţă pielea iar apoi aplică serul magic al Sarahei Chapman, pe bază de celule stem: Skinesis Stem Cell Collagen Activator (265 dolari), care îi conferă pielii fineţe şi strălucire. Foloseşte ca bază pentru machiaj crema Estée Lauder Morning Aura (95 dolari). Şi astfel proceul de înfrumuseţare a început, din acesta făcând parte metode de curăţire - şerveţele demachiante Bioderma (10 dolari), Ultimate Cleanse, de la Sarah Chapman (75 doalri), Method Polish, de la Lancer Skincare (75 dolari); măşti eficiente gen 3D Moisture Infusion Mask (84 dolari), loţiuni hidratante precum Moisturizing Soft Lotion, de la La Mer (260 dolari).

Machiaj. Elementul numărul unu când vine vorba de machiaj este, pentru Victoria Beckham, Estée Lauder Aura Gloss (45 de dolari), un balsam pentru buze pe care vedeta îl foloseşte peste tot, după cum mărturiseşte chiar ea: "Îl pun pe partea de sus a obrajilor, pe pleoape, la baza nasului, şi întotdeauna pe acest arc al buzei mele, pentru că face ca buzele să pară mai pline". Pentru zilele în care se învârte mai mult pe lângă casă, foloseşte hidratantul colorant de la Sarah Chapman, Skin Insurance SPF 30 (67 dolari), iar pentru zilele în care are nevoie de mai multă protecţie, foloseşte fondul de ten Burberry Fresh Glow (52 dolari), Cashmere Concealer (40 dolari) şi fondul de ten La Mer (110 dolari).

Corp. În ceea ce priveşte parfumurile, foloseşte orice parfum de Byredo (150 dolari), iar când vine vorba de creme hidratante, adoră Weleda Skin Food (19 dolari).

Păr. Victoria Beckham recunoaşte că părul nu şi-l poate face la fel de bine precum îşi face machiajul, aşa încât singura care-i atinge podoaba capilară este Anastasia Soare, românca care a fondat Anastasia Beverly Hills, unul dintre cele mai respectate branduri de beauty. Printre produsele pe care le foloseşte însă zilnic, pe cont propriu, pentru păr se numără un şampon simplu (44 dolari) şi un balsam (46 dolari) de la Orbie.

viewscnt

Articole recomandate