Fashion

Cea mai nouă colecţie Dolce&Gabbana are ca temă cărţile de joc

Share pe Facebook

Dolce&Gabbana, care doar în urmă cu puţin timp lansa o campanie adresată celor care acuzau brandul că oferă creaţii vestimentare Melaniei Trump, a făcut senzaţie în weekend la Milano, unde şi-a prezentat colecţia primăvară-vară 2018 pentru bărbaţi.

În cadrul evenimetului "Săptămâna Modei de la Milano" dedicat bărbaţilor, cei doi designeri vestimentari, Domenico Dolce şi Stefano Gabbana, au adus pe podium nu mai puţin de 100 de bărbaţi - actori, bloggeri şi copii de vedete – pentru a îmbrăca hainele noii colecţii, create, de data aceasta, în jurul temei cărţilor de joc. Haine eclectice, în mare parte din materiale satinate – cămăşi, pantaloni scrurţi sau lungi, costume -, ce repetă (pe alocuri discret, pe alocuri agresiv) simboluri ale cărţilor de joc (regele de inimă roşie este cel mai frecvent folosit), dar şi imprimuri de leopard, motive de inspiraţie japoneză.

Costume monocrome sau încărcate de elemente decorative, cu gulere simple sau brodate cu briliante, cămăşi cu flori sau imprimate cu figuri animaliere, pantaloni scurţi din mătase, toate în culori exuberante, prezente în combinaţii năucitoare – au definit creaţiile vestimentare ale bărbaţilor. În timp ce lenjeria intimă, în non culori (alb şi negru) animate de bluzoane purtate neglijent sau de eşarfe mari, colorate – au definit ţinutele femeilor.

 

Actorul american Will Petz, manechinul britanic Olivier Cheshire, Christian Combs (fiul rapperului american Puff Daddy), Sophia şi Sistine, două fiice ale actorului Syvester Stallone, şi Presley Gerber (fiul top-modelului Cindy Crawford) – s-au numărat printre personalităţile (ce fac mare vâlvă pe Instagram) care au purtat, la defilarea de la teatrul Metropol din Milano - cele mai noi creaţii Dolce&Gabbana.

viewscnt

Articole recomandate