Fashion

Noi designeri în cadrul magazinului Sport/Couture

Share pe Facebook

IRO, Stuart Weitzman, Rag & Bone şi ONE Teaspoon sunt brand-urile care vor apărea de anul acesta în portofoliul de designeri al magazinului multibrand Sport/Couture din România.

Magazinul Sport/Couture se află localizat în Băneasa Shopping City, însă produsele pot fi comandate online şi de pe www.sportcouture.ro.

Sport/Couture adună un mix original de colecţii casual, upper casual, fashion şi sport menite să satisfacă un amplu segment demografic, de la clientul de lux aspiraţional pănă la consumatorul de modă versat. 

Timp de 25 de ani, Weitzman şi-a propus să creeze o experienţă unică, punând accent pe forme inedite. Liniile de încălţăminte ale brandului sunt realizate din materiale surprinzătoare, urmărind tipare care împing limitele şi fac orice femeie să se simtă plină de farmec atunci când le poartă. Gigi Hadid, Anne Hathaway, Taylor Swift, Kourtney Kardashian, Heidi Klum, Olivia Palermo sau Kendall Jenner sunt doar câteva dintre vedetele care aleg creaţiile designerului Stuart Weitzman cu fiecare ocazie specială sau pentru a scoate din anonimat ţinutele din viaţa de zi cu zi.

În 2000, Jamie Blakely care bifase diverse joburi în domeniul modei, a hotărât să transforme pasiunea pentru croitorie, pe care o urmărise de mică, într-un brand de haine care să reflecte în totalitate stilul ei. Ceea ce a rezultat a fost OneTeaspoon, un brand ce poate fi descris ca fiind „high-street contemporan” sau, cum ar spune unul dintre fani: „rebel, cu un puternic iz sexual, inspirat din eleganţa rockului de altă dată”.  

Încă de la înfiinţarea sa în 2002 în New York, Rag&Bone s-a remarcat prin mixul unic dintre tradiţia britanică şi accentele designului modern. Astăzi, brandul este recunoscut pentru stilul uşor de purtat, definit de croiala clasică şi estetica îndrăzneaţă, tipic newyorkeză. Inspiraţi de dorinţa de a crea haine frumos construite, Rag&Bone se bucură de privilegiul de a lucra cu cei mai iscusiţi producători locali, deţinători ai tehnicilor clasice, din cele mai vechi fabrici din ţară. Calitatea, finisarea fără cusur şi atenţia la detalii stau la baza filosofiei brandului. Având o sensibilitate aparte, o croială impecabilă şi o integritate intrinsecă, Rag&Bone redefineşte continuu stilul urban.

 IRO este un brand parizian fondat de Laurent şi Arik Bitton – ambii venind din zona muzicală. În 2005, cei doi s-au hotărât să îşi exprime dragostea pentru muzica rock printr-un alt mediu: designul vestimentar. Inspiraţi de stilul încrezător şi cool al femeilor din cercurile în care se învârteau, cei doi au creat o linie de haine cu o alură vintage, ce redau un stil chic şi plin de lejeritate. 

viewscnt

Articole recomandate