Fashion

Pedro Almodovar, noua imagine Prada

Share pe Facebook

Ce poate rezulta din colaborarea unui regizor de film spaniol cu un brand de fashion italian? Cel mai sigur, o campanie Prada! Ei, da, Pedro Almodovar, tăticul unor filme iconice gen "Hable con ella", "Todo sobre mi madre" sau "Volver", a devenit noua imagine Prada în campania de promovare a colecţiei toamnă-iarnă “Auteur” 2017, dedicată de brandul Italian vestimentaţiei masculine. Cel care este obişnuit să stea mai degrabă în spatele camerei de filmat a stat, aşadar, de data aceasta, în faţa ei.

Foto: Prada

Filmat şi fotografiat de fotograful belgian Willy Vanderperre, Almodovar pozează în hainele Prada (de la costume monocrome, elegante, şi până la piese vestimentare extrem de vibrate cromatic) în ipostaze dintre cele mai amuzante. O face cu dezinvoltură (e firesc având în vedere că a şi jucat în filme), în cadre de interior idealizate, concepute special pentru această campanie. Fiecare imagine are propria ei poveste pe care naratorul (Pedro Almodovar) o spune simplu prin gesturi, mimică, reacţii.

Foto: Prada

În timp ce filmul, care ni-l arată pe Almodovar străbătând unul din spaţiile speciale ale sediului Prada (proiectat de AMO, cunoscut studio de design), crează o atmosferă mult mai aproape de cinema decât de podiumul de modă. Pedro Almodovar şi Prada fac o combinaţie cel puţin interesantă! 

 

viewscnt

Articole recomandate