Stil

Eva Mendes lansează o colecţie vestimentară împreună cu New York & Company

Share pe Facebook

Actriţa Eva Mendes lansează o colecţie vestimentară pentru primăvară-vară 2017 împreună cu New York & Company. Colecţia este intitulată Garden Of Eva şi cuprinde peste 100 de piese vestimentare, încălţăminte, genţi şi bijuterii. Campania de promovare a colecţiei o are în prim plan chiar pe cunoscuta actriţă.

Eva Mendes, soţia (de asemenea) celebrului Ryan Gosling, a lipsit din lumina reflectoarelor pentru o perioadă. Cei doi au doi actori au doi copii, şi, aşa cum l-am auzit pe Ryan Gosling declarând în mod public la Gala Golden Globes, Eva a fost cea care s-a ocupat de bebeluşul familiei în ultima perioadă.  Imaginile colecţiei Garden Of Eva ne-o prezintă pe Mendes în haine retro-chic, în nuanţe colorate, într-o grădină superbă.

Actriţa de 43 de ani s-a implicat personal în crearea acestei colecţii – de la schiţe la campania de promovare. Şi, aşa cum se poate vedea în imaginile din Galeria Foto, colecţia Evei Mendes este retro-chic, este clasică, feminină, dar piesele vestimentare au un twist modern.

Detalii pe nyandcompany.com

viewscnt

Articole recomandate