Stil

Încalţă-te ca în filme! Poartă sandale şi pantofi sport din colecţia „Frumoasa şi Bestia”

Share pe Facebook

Frumoasa şi Bestia, controversatul remake făcut de Disney după clasicul film cu acelaşi nume realizat în 1991, a inspirat mai multe branduri de încălţăminte, care au creat modele pornind de la acest musical. New Balance, Supra, Ruthie Davis şi Vince Camuto au conceput colecţii speciale, în ediţie limitată, numite „Frumoasa şi Bestia”. Pantofii şi sandalele cu acest nume ce au fost lansate pe piaţă odată cu premiera filmului în cinematografe, în 17 martie, aflăm de pe footwearnews.com.

Ruthie Davis propune sandale cu toc şi barete împodobite cu elemnete în formă de trandafir, în timp ce Vince Camuto a creat o variantă de sandale de un auriu discret, împodobite cu flori ce fac de asemena trimitere la elemente din film. Ambele se găsesc pe hsn.com. (Foto sus)

New Balance a creat trei tipuri de adidas pentru femei pornind de la personajul feminin principal din film, Beauty (interpretată de Emma Watson):

Vazee Trasfom Disney Trainer au fost făcuţi cu gândul la superba rochie aurie cu care Beauty se îmbracă la bal. Combinaţie de dantelă cu elemente metalice, de alb cu auriu, adidaşii, ce pot fi achiziţionaţi de pe newbalance.co cu 90 de dolari. Sunt perfecţi pentru antrenamente dar şi pentru mersul de zi cu zi.

Foto: New Ballance

Fresh Foam Zante V3 Disney au un design elegant, sunt uşori şi elastici asigurând un confort maxim. Căptuşeala din pluş a fost inspirată de rochia violet a Frumoasei. Se găsesc pe acelaşi site, la preţul de 120 de dolari.

Foto: New Balance

Rush Disney, creaţi după modelul şorţului albastru al Frumoasei, fără şireturi, cu brodire florală pe partea exterioară, sunt un exemplu perfect de casual. Preţul este de 100 de dolari.

Foto: New Ballance

Brandul Supra propune şi el două variante de adidaşi într-o colecţie dedicată „Beauty and the Beast”:

Skytop şi Cubana, din catifea roşie şi neagră, cu elemente florale preluate din imageria producţiei Disney, inclusiv celebrul trandafir, cu broderii fine aurii şi elemente stilizate, sunt două modele rafinate. Creaţi pentru bărbaţi, femei şi copii, adidaşii au preţuri ce variază între 75 şi 110 dolari. Îi găsiţi pe suprafootwear.com.

Foto: style.disney.com

 

Foto: style.disney.com
Foto: style.disney.com

 

 

viewscnt

Articole recomandate