Auto

(P) Umple-ţi portbagajul cu daruri de Crăciun! Intră în concursul Opel Astra şi câştigi zeci de premii

Share pe Facebook

Şi tu rămâi surprinsă de cum reuşeşti să-ţi intre toate cumpărăturile în portbagajul maşinii? Atunci îţi va fi foarte simplu să câştigi super premiile puse la bătaie de Opel Astra şi  Digi24, la concursul Antrenează-ţi portbagajul.

Marele premiu, noul iPhone 7! Nu mai aştepta, citeşte mai departe şi acceptă provocarea noastră.

Cum poţi participa?

Până pe 29 ianuarie 2017, accesează jocul la adresa antreneazaportbagajul.digi24.ro sau instalează aplicaţia pentru iOS sau Android disponibilă în iTunes sau în Google Play.

Înregistrează-te folosind contul tău de Facebook sau adresa personală de e-mail. Selectează unul dintre cele 3 modele de Opel Astra şi condu maşina pe harta virtuală către magazinele şi reprezentanţele Opel pentru a umple portbagajul cu obiecte aflate pe lista de cumpărături.

Jocul va fi finalizat doar atunci când toate obiectele vor fi tăiate de pe lista, iar tu vei acumula 1.000 de puncte.

Pentru a-ţi creşte şansele de câştig la tragerile la sorţi săptămânale, dar şi la premiul cel mare, poţi juca ori de câte ori doreşti, îndeplinind condiţiile de mai sus.

Ce poţi câştiga?

Săptămânal vor fi oferite 3 premii:

·         1 x  parfum marca Hugo Man Extreme sau Boss Jour Runway

·         1 x valiză Samsonite 

·         1 x  kit Canyon format din geantă sau rucsac, căşti, mouse şi boxe

Pentru Marele Premiu, un iPhone7, câştigătorul va fi extras la finalul campaniei, pe 30 ianuarie, indiferent dacă a câştigat sau nu şi premii săptămânale.

Înainte de a te înscrie în joc, nu uita să consulţi regulamentul campaniei, disponibil aici.

Maşina anului 2016, Opel Astra te invită să te bucuri de o experienţă de conducere dinamică, dar şi de dotări opţionale şi accesorii pentru a se potrivi perfect nevoilor tale. Interiorul premium creează, practic, o nouă categorie în clasa compact!

Între cele mai apreciate dotări se află şi noul portbagaj, cu pragurile joase, care facilitează încărcarea obiectelor personale. Datorită capacităţii mari, cu posibilitate de reglare, îţi oferă mai mult spaţiu!

Află totul despre noile modele de Opel Astra vizitând pagina oficială www.opel.ro.

viewscnt

opel, portbagaj, concurs

Articole recomandate