Auto

Twingo, oja pentru corectarea zgârieturilor de pe maşini lansată de Renault

Share pe Facebook

Într-o reclamă Renault, o femeie îşi vopseşte unghiile în albastru deschis, înainte de a masca cu aceeaşi pensulă zgârietura de pe maşina sa Twingo. Această reclamă promovează deopotrivă automobilul Twingo, o maşină elegantă dedicată femilor, şi oja Twingo, lansată de curând de cei de la Renault. Această ojă inedită, ce are atât rolul de a colora unghiile doamnelor cât şi de a acoperi zgârieturile de pe maşini, a fost produsă de startup-ul de cosmetice Ink and Out, din Paris (proprietarul brandului De Blangy), fiind disponibilă deja în service-urile Renault şi pe site-ul companiei, la preţul de 8,9 euro.

Twingo este pentru ”şoferiţele active care trebuie să circule prin oraş, dar care sunt atente şi la modă şi look”, justifică cei de la Renault strategia de marketing care a fost luată pentru picior de foarte mulţi susţinători ai drepturilor femeilor, care au numit-o “sexistă”, conform Bloomberg. ”Este amuzant pentru că şi bărbaţii o vor folosi”, crede directorul Ink and Out, Benjamin De Blanzy, mărturisind că el însuşi a început să folosească oja pe maşina sa pentru acoperirea zgârieturilor minore.

Totuşi, oja Twingo, existentă în variante de albastru, roşu, negru şi galben, este la vânzare pentru o perioadă scurtă de timp, după cum spun reprezentanţii Renault. 

 

viewscnt

Articole recomandate