Trends

150 de ani de Harper’s Bazaar, o aniversare cum nu s-a mai văzut

Share pe Facebook

Pentru a celebra a 150-a aniversare, revista Harper’s Bazaar „a pus stăpânire” pe Empire State Building din New York printr-o serie de  proiecţii reprezentative pentru această ocazie.

Proiecţiile de pe Empire State Bulding au reprezentat 150 de imagini de copertă reprezentative din istoria revistei, fiecare însemnând încă un an de succes al acestei publicaţii.

Au fost alese coperţi, precum cele cu Audrey Hapburn, Gwyneth Paltrow sau Kate Moss, asta ca să numim doar câteva dintre ele, toate pozate de fotografi cu nume sonore în industrie precum Patrick Demarchelier, Terry Richardson sau Toni Frissel.

Folosind Empire State Building pe post de ecran de proiecţie, aceste imagini gingantice au atins orizontul cerului din New York, aseară de la ora 8.30 şi până spre miezul nopţii. Prezentarea a fost expusă de către redactorul şef al revistei Harper’s Bazaar, Glenda Bailey.

De asemenea, ca o veste de ultimă oră, s-a anunţat că pe coperta numărului aniversar de 150 de ani, va apărea modelul Kendall Jenner deoarece pare că are un stil ce aminteşte de cel al actriţei Elizabeth Taylor şi astfel se va crea un mix al unei coperte vechi cu una nou, într-un asingură, susţin reprezentanţii revistei.

 

viewscnt

Articole recomandate