Trends

Selena Gomez, vedeta cu 113 milioane de followers, a renunţat la Instagram

Share pe Facebook

Selena Gomez, actriţa şi cântăreaţa americană în vârstă de 24 de ani, a fost până mai ieri vedeta cu cei mai mulţi followers pe Instagram, recordul de 113 milioane de persoane care îi urmăreau contul, depăşindu-le pe cele înregistrate în trecut de Taylor Swift, Kim Kardashian şi Beyoncé. Însă, spre uimirea tuturor, fosta vedetă Disney Channel a luat decizia de a-şi închide contul de Instagram pe motiv că dependenţa ei de social media (pe care a recunoscut-o într-un interviu publicat ieri de revista „Vogue"), a început să o sperie.

„Odată ce am devenit persoana cea mai urmărită pe Instagram, m-am cam speriat. A devenit ceva ce mă consuma emoţional foarte tare, ceva cu care mă trezeam şi mergeam la culcare”, a mărturisit artista.

Foto: Hepta

„Am fost foarte vulnerabilă faţă de fanii mei şi uneori am spus lucruri pe care nu trebuia să le spun”, a mai adăugat aceasta.

Este de înţeles decizia Selenei dacă ne gândim că artista a mai avut probleme cu depresia, atacurile de panică şi scăderea respectului de sine (dar şi că suferă de Lupus, o boală autoimună prin care organismul îşi distruge propriile ţesuturi): în 2015 a întrerupt turneul de promovare a albumului „Revival", motivând că are nevoie de o pauză pentru a-şi trata atacurile de panică şi depresia; în vara anului trecut anunţa că îşi ia o pauză în ceea ce priveşte social media şi apariţiile publice cu scopul de a-şi rezolva probleme de sănătate stringente. 

Cu cei 113 milioane de followers, număr dublu faţă de cel înregistrat în 2015, pagina de Instagram a lui Gomez era urmărită de mai mult de 20 % din întreaga bază de utilizatori Instagram, după cum informează revista „The Verge”. Spre exemplu, un spot în care artista bea Coca Cola a fost cea mai urmărită imagine de pe Instagram timp de aproape un an, aceasta primind 6,5 milioane de like-uri şi 276.000 de comentari.

Dorind să uite experienţa trăită pe Instagram, Selena Gomez şi-a dezinstalat aplicaţia. Gomez se concentrează acum pe proiectele artistice: în aprilie va apărea pe coperta revistei americane „Vogue”, iar la sfârşitul lui martie va fi lansată mini seria Netflix, „13 Reasons Why”, în care Selena Gomez este implicată.

viewscnt

Articole recomandate