Ski

Cinci apres-skiuri care să îţi facă poftă de pârtie

Share pe Facebook

Te primesc cu clăparii în picioare şi fac ziua de schi să pară mai puţin istovitoare. Iar noaptea storc şi ultima picătură de energie din picioarele istovite. Barurile apres-ski sunt nota de culoare care punctează precis orice zi de pârtie care se respectă. Îţi prezentăm cinci dintre barurile care fac viaţa schiorilor şi snowboarder-ilor mai frumoasă, fiecare dintre ele din cinci ţări diferite, ca să îţi facem şi mai tare poftă de vacanţă.

Farinet, Verbier, Elveţia

Pentru exclusivista staţiune elveţiană nu puteam să alegem altceva decât un apres-ski exclusivist: Farinet Lounge, Bars and Club este recomandat de Trip Advisor drept cel mai bun din Europa. Programul de la 12 la 2 noaptea include principalele mese, muzică live şi de cele mai multe ori, petreceri tematice. Din meniu fac parte dansurile pe bar şi bătăile cu şampanie. Happy hours de la 16:00 la 18:00.

Bar Roma, Cormayeur, Italia

Varianta pentru cei care preferă mai degrabă relaxare, mâncare şi băutură bună după o zi grea pe pârtie, Bar Roma oferă un bufet de antipasti gratis şi o listă de cocktailuri care să mulţumească şi cele mai pretenţioase gusturi. Este locul perfect din Alpi în care să savurezi un Aperol Spritz ca la carte.  

Le Rond Point, Meribel, Franţa

Revenim la muzică live şi la o viaţă de noapte activă cu Le Rond Point din Meribel, cunoscut drept cel mai mare apres-ski din Franţa. Barul este  faimos pentru personalul simpatic, mereu dornic de distracţie, muzica bună şi bomboanele cu votcă. De adăugat că barul are o terasă superbă, orientată spre soare şi că e deschis încă de la ora 9 a dimineţii.   

Krazy Kanguruh, St. Anton, Austria

Unul dintre cele mai vechi apres-ski-uri din Alpi, înfiinţat în 1965 de un australian cu viziune şi aparţinând dublului campion olimpic la slalom, Mario Matt, Krazy Kanguruh este cel mai vivace loc din St. Anton. Reţeta succesului: DJ-ii pricepuţi întreţin atmosfera care se încinge chiar şi pe terasa deschisă, iar shot-urile speciale furnizează combustibil petrecăreţilor până noaptea târziu.

Peshterite Bar, Bansko, Bulgaria

Pentru cei care  preferă o destinaţie mai apropiată şi mai prietenoasă cu bugetul propriu, Bansko oferă marii satisfacţii, de la pârtiile pe diverse grade de dificultate şi până la atmosfera prietenoasă din staţiune. Peshterite Bar, deşi nu este modelul clasic de apres-ski, este o oprire „obligatorie” pentru mulţi. Terasa-restaurant este situata în jumătatea de jos a ski-roadului de întoarcere în oraş, deci foarte aproape de natură. Fie că stai doar la un pahar de rakia (ţuica locală) sau te aşezi la o gustare ori masă în toata regula, te vei bucura de farmecul aparte al locului şi de atmosfera familială creată de gazde.

viewscnt

Articole recomandate