Travel

Încă un motiv să mergeţi în Dubai

Share pe Facebook

Călătoriţi în Dubai anul acesta? Acum aveţi ocazia să faceţi o fotografie înrămată „natural”.

Cea mai recentă atracţie a Emiratelor, inaugurată la 1 ianuarie 2018 este The Dubai Frame. Aşa cum o arată şi numele său, „rama” imensă, o construcţie arhitecturală impresionantă, încadrează aproape tot oraşul Dubai. Privită dintr-o parte, această ramă oferă o amplă perspectivă asupra oraşului vechi, iar din cealaltă parte se pot observa (sau fotografia) zgârie-norii moderni, aşa cum este Burj Khalifa — cea mai înaltă clădire din lume.

 

 

Situată în Zabeel Park, acestă imensă „ramă” este construită cu ajutorul a două turnuri de 150 înălţime, uniţi în partea de sus printr-o punte de sticlă de 93 de metri, care oferă o panoramă de 360 de grade. La nivelul solului, proiectul găzduieşte un muzeu al vieţii oraşului, care prezintă istoria sa, de la un sat pescăresc, la o mare metropolă.

The Dubai Frame este ornată cu modele aurii şi preconizează Expoziţia Universală din 2020, care va avea loc în Dubai. Pentru a vizita noul obiectiv turistic vizitatorii plătesc 13,5 dolari (sau 5,50 dolari pentru copii).

Găsiţi detalii despre acest nou proiect „strălucitor” al oraşului Dubai pe thedubaiframe.com

viewscnt

dubai, dubai frame, travel, landmark

Articole recomandate