Interviuri

Adela Popescu: „Ne dorim şi o fetiţă, dar aşa frumos arată proiecţia mea cu doi băieţei... ”

Share pe Facebook

Dincolo de naturaleţe şi energia debordantă de pe micul ecran, Adela Popescu pare să-şi controleze bine viaţa personală. Are o relaţie frumoasă cu Radu Vâlcan, un băieţel minunat şi o carieră de succes, la PRO TV. Am vorbit despre Adela Popescu, mama şi soţia, roluri care i se potrivesc de minune.

Tu şi Radu aţi sărbătorit, de curând, doi ani de căsnicie. Cum ai putea descrie această perioadă?

Cei doi ani se leagă în exclusivitate de iubitul nostru Alexandru. Sarcina, apoi naşterea lui, iar acum cea mai frumoasă perioadă din viaţa noastră. Redescoperim pas cu pas viaţa aşa cum uitasem că este.

Un copil, cu siguranţă, îţi schimbă viaţa. Cât are Alexandru acum?

Alexandru are 15 luni acum. Sigur că avem un program ce se tot schimbă după cheremul lui. Are nevoi diferite în funcţie de achiziţiile pe care le face.

V-aţi certat ca orice părinţi aflaţi la începuturi?

Să ştii că noi am fost norocoşi. Am avut ajutor şi deci ne-a rămas timp şi pentru noi. Din fericire, eu nu am avut depresie post natală şi nici Radu. Deci discuţiile noastre nu au legătură cu apariţia copilului, au legătură cu viaţa în cuplu şi cu tot ce aduce ea la pachet.

Mama mea s-a mutat la Bucureşti special pentru a ne ajuta cu cel mic, de asemenea, mama lui Radu ne ajută de câte ori avem nevoie. Aşa că din experienţa asta am luat ce a adus ea mai frumos.

Care a fost cea mai recentă dispută?

Ultima dată ne-am tensionat din cauza mea. L-am anunţat pe Radu că evenimentul la care trebuie să mergem este peste două zile. Cu jumătate de oră înainte de a începe l-am anunţat că am greşit ziua şi că în 15 minute trebuie să fim acolo gătiţi, aranjaţi.

Cât de pregătiţi aţi fost pentru postura de părinţi?

Nu eşti niciodată pregătit dinainte. Deşi am făcut împreună un curs de puericultură în urma căruia am aflat multe informaţii utile, pregătit devii cu timpul. Pas cu pas.

Cu cine seamănă? Ce a luat de la fiecare dintre părinţi?

Cred că ochii şi culoarea părului de la mine, gura, încruntarea şi carisma, de la Radu.

Ce lucruri mai faceţi în doi? Când aţi ieşit ultima dată în oraş doar voi?

Ieşim des. Dar cel mai frumos a fost chiar pe 22 august, atunci când am împlinit 2 ani de la căsătorie. Am avut parte de o surpriză tare frumoasă în mijlocul naturii, ca o reeditare a nunţii noastre, numai că în doi.

Tu provii dintr-o familie cu mulţi fraţi. Cum a fost copilăria ta?

Cea mai frumoasă din lume. Mă emoţionez de fiecare dată când îmi amintesc bucăţi din universul meu de la Suşani.

Care este cea mai frumoasă amintire legată de copilărie? Ţi-a lipsit ceva?

Tati mă trezea dimineaţa şi îmi arăta primii fulgi de nea. Nimic nu egalează fericirea aceea. Sigur că neajunsuri erau, acum că privesc retrospectiv, însă atunci nu simţeam asta.

Câţi copii vrei să ai? Radu ce spune?

Sigur că ne dorim şi o fetiţă, dar aşa frumos arată proiecţia mea şi cu doi băieţei. :)

Ce fel de mamă eşti? Ce fel de tată este Radu?

Eu sunt mult mai relaxată decât Radu. Nu ştiu cum se face. Probabil este el prea stresat şi simt nevoia să echilibrez cumva balanţa.

Aţi sărbătorit nunta de bumbac. Credeţi că o veţi sărbători şi pe cea de argint?

Doamne ajută! Aşa cum am mai spus, mi se pare că relaţia cu "moşul tău" merită cea mai multă atenţie din lume. Vorba aia, cu el rămâi!

Care este secretul vostru? Într-o lume în care tot mai multe cupluri se despart, voi rezistaţi şi păreţi din ce în ce mai fericiţi...

Privim, încă de când ne-am cunoscut, în aceeaşi direcţie.

Despre Adela Popescu: Este cântareaţă, actriţă, blogger – www.adelapopescu.eu, dar şi prezentatoarea emisiunii „Vorbeşte lumea”, de la Pro TV.

 

viewscnt

Articole recomandate