Tehnologie

De-acum şi Kindle-ul este rezistent la apă

Share pe Facebook

Amazon tocmai a lansat cel mai performant Oasis Kindle al său, ce îmbină ebook-ul şi audiobook-ul într-un singur dispozitiv şi care este, pentru prima dată, rezistent la apă.

Cel mai nou Kindle din portofoliul companiei americane – ce vine chiar înainte de aniversarea a 10 ani de la apariţia primului Kindle  –, Oasis-ul are un nou design, din aluminiu, o durată mai lungă de viaţă a bateriei şi un ecran mai mare şi mai luminous (7 inch, faţă de cei 6 inch de anul trecut).

Conform The Guardian, noul Kindle Oasis îmbunătăţeşte versiunea Kindle de anul trecut prin adăugarea unui senzor de lumină ambientală pentru reglarea luminii din faţă, care are un număr sporit de LED-uri şi este acum mai uniform distribuită.

Oasis are o conexiune Bluetooth integrată pentru conectarea căştilor wireless sau difuzoarelor şi este, lucru cel mai important, rezistent la apă conform standardelor IP8X, ceea ce înseamnă că rezistă fără nici o problemă timp de 60 de minute la adâncimi de până la 2 metri.

Totuşi, după contactul cu apa, repezentanţiii companiei recomandată ţinerea dispozitivului în poziţie verticală, pentru a elimina astfel eventualele picături care pătrund în interior prin intermediul port-ului USB.

 

Cea mai ieftină versiune de Oasis, cu 8 GB spaţiu de stocare, costă 250 de dolari, în timp ce varianta cu 32 de GB costă, spre exemplu, 280 de dolari. Kindle-ul este deja valabil pentru pre-comandă.

viewscnt

amazon, kindle, kindle, oasis, oasis, led

Articole recomandate